Wat maakt Livendo Levain De Blé Noir zo speciaal?

Levain de blé noir is gemaakt van boekweitmeel en dit is een graansoort die op zich al een heel uitgesproken, typische smaak heeft. Voeg daar nog eens fermentatie aan toe en dan weet je dat je een uniek product hebt!

Waarom vult Livendo Levain De Blé Noir ons gamma van levende desems zo goed aan?

Livendo levain de Blé noir is niet te vergelijken met onze andere desems. We hebben durum tarwe bij levain de blé dur, roggemeel in onze creme de levain en met deze erbij hebben we ook boekweitmeel in de levain de blé noir. Deze 3 desems lopen heel andere kanten uit als we het hebben over smaakbeleving. Zo hebben we in onze desemrange voor elk wat wils.

Hoe onderscheidt Livendo Levain De Blé Noir zich van onze andere levende desems?

Deze desem onderscheidt zich in het gebruik van graansoort én smaakprofiel. Levain de blé noir gaat naar de milde fruit en graantoetsen, terwijl Levain de blé dur richting durumtarwe en gefermenteerde smaken gaat. Onze crème de levain heeft dan weer een ‘cracker’ smaak

Levain de blé noir heeft een smaakprofiel die we nog niet tegengekomen zijn in de huidige markt. Net zoals onze concullega’s kijken wat de markt te bieden heeft en merkten we dat levain de blé noir alleen staat in zijn segment.

Voor welke toepassingen is Livendo Levain De Blé Noir geschikt?

In mijn opinie kan je levain de blé noir gebruiken in gelijk welk brood product. Het geeft een unieke smaak aan het eindproduct. De bakker is niet beperkt tot 1 bepaalde brood groep, de mogelijkheden reiken zo ver als de creativiteit van de bakker.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

🆕 De Algist Bruggeman & me app!

📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!

Of je nu…
productinformatie wil opzoeken,
nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
contact wil opnemen met een medewerker,
je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,

Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!

Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!

Download hem nu