Receptuur

Blokgist Kastalia
Recept%g%g
Bloem 11,5/680 (broodbloem)854250854250
Volkorenmeel1575015750
Water62310061,33065
Livendo F1002.51252.5125
Bruggeman+ blokgist1.57.5
Kastalia2.2110
Croustilis Plus21002100
Zout1.7851.785
Totaal84858485

Werkwijze

KnederSpiraal
Mengen5 min traag, + 6 min snel
Deegtemperatuur25 °C (± 1 °C)
Bulkrijs70 min
Verdelen350g
Narijs20 min bij 28 °C
Blokkeren bij 4°C12-18h
Bakken20 min bij 240 °C
Opmerkingen* Controleer lokale wetgeving over beperkingen

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

 

De Brûche, een bûche in een nieuw bakkersjasje!

 

Heerlijk alternatief voor tijdens de kerstdagen. De gekende bûche met een nieuwe twist: deze Brûche maak je met brood en amandelspijs, echt genieten!

De noten complementeren het zurige van de cranberries, het bittere van de chocolade en de zoetigheid van de amandelspijs.

Download hem snel hieronder!

Voordelen:
– Hoeft niet in de frigo
– Blijft zeker 3-4 dagen goed

Klik hier voor meer informatie