Voorgebakken wit brood
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 11,5/680 | 100 | 25000 |
Water | 58 | 14500 |
Bruggeman+ Blokgist | 2,5 | 625 |
Zout | 1,7 | 425 |
Pulso Pain Minute Fresh Concept | 4 | 1000 |
Livendo F60 | 2 | 500 |
Totaal | 16 820 |
Deegtemperatuur | 26-27°C |
Mengen | 5 min traag, + 6 min snel |
Afwegen | 450g |
Bolrijs | 25 min bij 29 °C |
Opmaken | Opbollen/langmaken |
Narijs | 60 min bij 33 °C 80% R.H. |
Bakken | 28 min bij 215°C met stoom |
Afkoelen | Tot 30°C |
Bewaren | In de koeling |
Bakken | 5 min op 200°C zonder stoom sleutel open |
NIEUW!
🆕 De Algist Bruggeman & me app!
📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!
Of je nu…
productinformatie wil opzoeken,
nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
contact wil opnemen met een medewerker,
je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,
Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!
Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!
Download hem nu