Receptuur

Blokgist%g
Bloem 11,5/68010025000
Water5814500
Bruggeman+ Blokgist2,5625
Zout1,7425
Pulso Pain Minute Fresh Concept41000
Livendo F602500
Totaal16 820

Werkwijze

Deegtemperatuur26-27°C
Mengen5 min traag, + 6 min snel
Afwegen450g
Bolrijs25 min bij 29 °C
OpmakenOpbollen/langmaken
Narijs60 min bij 33 °C 80% R.H.
Bakken28 min bij 215°C met stoom
AfkoelenTot 30°C
BewarenIn de koeling
Bakken5 min op 200°C zonder stoom sleutel open

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

 

De Brûche, een bûche in een nieuw bakkersjasje!

 

Heerlijk alternatief voor tijdens de kerstdagen. De gekende bûche met een nieuwe twist: deze Brûche maak je met brood en amandelspijs, echt genieten!

De noten complementeren het zurige van de cranberries, het bittere van de chocolade en de zoetigheid van de amandelspijs.

Download hem snel hieronder!

Voordelen:
– Hoeft niet in de frigo
– Blijft zeker 3-4 dagen goed

Klik hier voor meer informatie