Voorgebakken wit brood
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 11,5/680 | 100 | 25000 |
Water | 58 | 14500 |
Bruggeman+ Blokgist | 2,5 | 625 |
Zout | 1,7 | 425 |
Pulso Pain Minute Fresh Concept | 4 | 1000 |
Livendo F60 | 2 | 500 |
Totaal | 16 820 |
Deegtemperatuur | 26-27°C |
Mengen | 5 min traag, + 6 min snel |
Afwegen | 450g |
Bolrijs | 25 min bij 29 °C |
Opmaken | Opbollen/langmaken |
Narijs | 60 min bij 33 °C 80% R.H. |
Bakken | 28 min bij 215°C met stoom |
Afkoelen | Tot 30°C |
Bewaren | In de koeling |
Bakken | 5 min op 200°C zonder stoom sleutel open |
NIEUW!
Star’Bake Meergranen Volkoren
Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.
Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:
Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?
Vraag nu een demo aan met een proefbakker