Voorgebakken wit brood
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 11,5/680 | 100 | 25000 |
Water | 58 | 14500 |
Bruggeman+ Blokgist | 2,5 | 625 |
Zout | 1,7 | 425 |
Pulso Pain Minute Fresh Concept | 4 | 1000 |
Livendo F60 | 2 | 500 |
Totaal | 16 820 |
Deegtemperatuur | 26-27°C |
Mengen | 5 min traag, + 6 min snel |
Afwegen | 450g |
Bolrijs | 25 min bij 29 °C |
Opmaken | Opbollen/langmaken |
Narijs | 60 min bij 33 °C 80% R.H. |
Bakken | 28 min bij 215°C met stoom |
Afkoelen | Tot 30°C |
Bewaren | In de koeling |
Bakken | 5 min op 200°C zonder stoom sleutel open |
De Brûche, een bûche in een nieuw bakkersjasje!
Heerlijk alternatief voor tijdens de kerstdagen. De gekende bûche met een nieuwe twist: deze Brûche maak je met brood en amandelspijs, echt genieten!
De noten complementeren het zurige van de cranberries, het bittere van de chocolade en de zoetigheid van de amandelspijs.
Download hem snel hieronder!
Voordelen:
– Hoeft niet in de frigo
– Blijft zeker 3-4 dagen goed