Receptuur

Blokgist%g
Bloem 11,5/68010025000
Water5814500
Bruggeman+ Blokgist2,5625
Zout1,7425
Pulso Pain Minute Fresh Concept41000
Livendo F602500
Totaal16 820

Werkwijze

Deegtemperatuur26-27°C
Mengen5 min traag, + 6 min snel
Afwegen450g
Bolrijs25 min bij 29 °C
OpmakenOpbollen/langmaken
Narijs60 min bij 33 °C 80% R.H.
Bakken28 min bij 215°C met stoom
AfkoelenTot 30°C
BewarenIn de koeling
Bakken5 min op 200°C zonder stoom sleutel open

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

🆕 De Algist Bruggeman & me app!

📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!

Of je nu…
productinformatie wil opzoeken,
nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
contact wil opnemen met een medewerker,
je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,

Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!

Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!

Download hem nu