Receptuur

Blokgist%g
Bloem 11,5/68010025000
Water5814500
Bruggeman+ Blokgist2,5625
Zout1,7425
Pulso Pain Minute Fresh Concept41000
Livendo F602500
Totaal16 820

Werkwijze

Deegtemperatuur26-27°C
Mengen5 min traag, + 6 min snel
Afwegen450g
Bolrijs25 min bij 29 °C
OpmakenOpbollen/langmaken
Narijs60 min bij 33 °C 80% R.H.
Bakken28 min bij 215°C met stoom
AfkoelenTot 30°C
BewarenIn de koeling
Bakken5 min op 200°C zonder stoom sleutel open

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

Star’Bake Meergranen Volkoren

Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.

Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:

  • Geschikt voor 100% volkorenbrood
  • Inzetbaar voor diverse meergranen
    broodsoorten
  • Geeft een mooi volume
  • Uitermate geschikt voor 2 fasen
  • Bewaar je eigen signatuur
  • Eenvoudige receptuur

Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?

Vraag nu een demo aan met een proefbakker