Receptuur

Blokgist%g
Bloem 11,5/68010025000
Water5814500
Bruggeman+ Blokgist2,5625
Zout1,7425
Pulso Pain Minute Fresh Concept41000
Livendo F602500
Totaal16 820

Werkwijze

Deegtemperatuur26-27°C
Mengen5 min traag, + 6 min snel
Afwegen450g
Bolrijs25 min bij 29 °C
OpmakenOpbollen/langmaken
Narijs60 min bij 33 °C 80% R.H.
Bakken28 min bij 215°C met stoom
AfkoelenTot 30°C
BewarenIn de koeling
Bakken5 min op 200°C zonder stoom sleutel open

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

Experience event op 21 & 22 oktober 2019

📆 21 & 22 OKTOBER 2019
PROGRAMMA :
16u30 ONTVANGST 🥂
17u00 START DEMO 🍞
19u00 BUFFET 🍷🍴
20u30 EINDE 👌

Klik hier om in te schrijven!