Desembrood met Crème De Levain
Overheerlijk desembrood
Overheerlijk desembrood
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 12/680 | 100 | 25 000 |
Zout | 1,7 | 425 |
Bruggeman+ blokgist | 0,2 | 50 |
Livendo Crème De Levain | 10 | 2500 |
Water | 55 | 13 750 |
Totaal | 41 725 |
Deegtemperatuur | 23-25°C |
Mengen + kneden | 10 min traag |
Bulkrijs | 1u30 |
Doorslag | |
Bulkrijs | 1u30 |
Afwegen | 400g |
Opbollen | |
Rust | 20 min |
Opmaken | Boulot |
Narijs | 2u30 bij 25°C op deegdoek |
Decoreren | Eventueel bestrooien met bloem |
Insnijden | |
Bakken | 25 min bij 220°C met stoom |
NIEUW!
Star’Bake Meergranen Volkoren
Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.
Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:
Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?
Vraag nu een demo aan met een proefbakker