Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12/68010025 000
Zout1,7425
Bruggeman+ blokgist0,250
Livendo Crème De Levain102500
Water5513 750
Totaal41 725

Werkwijze

Deegtemperatuur23-25°C
Mengen + kneden10 min traag
Bulkrijs1u30
Doorslag
Bulkrijs1u30
Afwegen400g
Opbollen
Rust20 min
OpmakenBoulot
Narijs2u30 bij 25°C op deegdoek
DecorerenEventueel bestrooien met bloem
Insnijden
Bakken25 min bij 220°C met stoom

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie