Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12/68010025 000
Zout1,7425
Bruggeman+ blokgist0,250
Livendo Crème De Levain102500
Water5513 750
Totaal41 725

Werkwijze

Deegtemperatuur23-25°C
Mengen + kneden10 min traag
Bulkrijs1u30
Doorslag
Bulkrijs1u30
Afwegen400g
Opbollen
Rust20 min
OpmakenBoulot
Narijs2u30 bij 25°C op deegdoek
DecorerenEventueel bestrooien met bloem
Insnijden
Bakken25 min bij 220°C met stoom

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

20% KORTING op het Croustilis gamma!

Croustilis, het basisgamma voor uw brood:

Croustilis Plus, voor al uw krokant kleinbrood
– Croustilis Fresh, voor al uw grootbrood
– Croustilis Luxe, voor zacht brood en luxe
– Croustilis Integral, voor uw beste meergranenbrood
 
Meer weten? Bestel bij uw grossier of contacteer uw vertegenwoordiger!
*Enkel geldig in België
Ontdek ze hier!