Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12/68010025 000
Zout1,7425
Bruggeman+ blokgist0,250
Livendo Crème De Levain102500
Water5513 750
Totaal41 725

Werkwijze

Deegtemperatuur23-25°C
Mengen + kneden10 min traag
Bulkrijs1u30
Doorslag
Bulkrijs1u30
Afwegen400g
Opbollen
Rust20 min
OpmakenBoulot
Narijs2u30 bij 25°C op deegdoek
DecorerenEventueel bestrooien met bloem
Insnijden
Bakken25 min bij 220°C met stoom

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

Experience event op 21 & 22 oktober 2019

📆 21 & 22 OKTOBER 2019
PROGRAMMA :
16u30 ONTVANGST 🥂
17u00 START DEMO 🍞
19u00 BUFFET 🍷🍴
20u30 EINDE 👌

Klik hier om in te schrijven!