Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12/68010025 000
Zout1,7425
Bruggeman+ blokgist0,250
Livendo Crème De Levain102500
Water5513 750
Totaal41 725

Werkwijze

Deegtemperatuur23-25°C
Mengen + kneden10 min traag
Bulkrijs1u30
Doorslag
Bulkrijs1u30
Afwegen400g
Opbollen
Rust20 min
OpmakenBoulot
Narijs2u30 bij 25°C op deegdoek
DecorerenEventueel bestrooien met bloem
Insnijden
Bakken25 min bij 220°C met stoom

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

Star’Bake Meergranen Volkoren

Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.

Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:

  • Geschikt voor 100% volkorenbrood
  • Inzetbaar voor diverse meergranen
    broodsoorten
  • Geeft een mooi volume
  • Uitermate geschikt voor 2 fasen
  • Bewaar je eigen signatuur
  • Eenvoudige receptuur

Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?

Vraag nu een demo aan met een proefbakker