Grondstof

Grondstof%g
Bloem 11/68010010 000
Pompoenpurree ontdooid202 000
Bruggeman+ (Kastalia)1,3 (1,95)130 (195)
Livendo Crème De Levain5500
Zout*1,7170
Croustilis Fresh1100
Water454 500
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Deegtemperatuur27°C
Mengen + kneden7min + 4min
Afwegen500g
Bolrijs40min
Opmakenbollen opbollen
Narijsleg in manden max 60min
Schikkenknoop touwtjes
Bakkenkalme oven 20% lager temperatuur

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie