Grondstof

Grondstof%g
Bloem 11/68010010 000
Pompoenpurree ontdooid202 000
Bruggeman+ (Kastalia)1,3 (1,95)130 (195)
Livendo Crème De Levain5500
Zout*1,7170
Croustilis Fresh1100
Water454 500
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Deegtemperatuur27°C
Mengen + kneden7min + 4min
Afwegen500g
Bolrijs40min
Opmakenbollen opbollen
Narijsleg in manden max 60min
Schikkenknoop touwtjes
Bakkenkalme oven 20% lager temperatuur

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

 

NIEUWE ACTIEVE DESEM:

LIVENDO LEVAIN DE BLÉ NOIR

  • voor milde, fuitige aroma’s
  • verbetert de versheid en kruimstructuur
  • kan zonder voorbereiding in de kneder
Ontdek hem hier!