Panettone
Inspiratie voor de kerstperiode
Inspiratie voor de kerstperiode
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 12,5/680 | 100 | 25 000 |
Water | 45 | 11 250 |
Zout | 1,5 | 375 |
Suiker | 10 | 2 500 |
Boter | 35 | 8 750 |
Eigeel | 5 | 1 250 |
Livendo Levain de blé dur | 8 | 2 000 |
Bruggeman+ blokgist | 1,5 | 375 |
Bloem 12,5/680 | 100 | 25 000 |
Water | 25 | 6 250 |
Zout | 1 | 250 |
Suiker | 50 | 12 500 |
Boter | 35 | 8 750 |
Eigeel | 75 | 18 750 |
Bruggeman+ blokgist | 2 | 500 |
Croustilis Luxe | 5 | 1 250 |
Rozijnen | 83 | 20 750 |
Sinaasschil geconfijt | 35 | 8 750 |
Mengen | behalve boter, 4min in 1e versnelling |
Kneden | boter inwerken, 5min in 2e versnelling |
Kneden | 5min in 2e versnelling |
Bulkrijs | 16h bij 24°C |
Mengen | alles behalve boter en suiker, 4min in eerste versnelling |
Kneden | boter en suiker, inwerken 8min in 2e versnelling |
Mengen | Vulling |
Bulrijs | 60min |
Verdelen | 500g |
Bolrijs | 10minuten |
Opmaken | Opbollen en in papieren bakvorm plaatsen |
Narijs | 3h45 bij 30°C/80% R.H. |
Decoreren | Doreren, decoratie met parelsuiker, insnijden |
Bakken | 35min bij 160°C in rotoroven, zonder stoom |
Afkoelen | Ondersteboven hangend bv met satéstokjes |
24, 25, 26, 27 september, stand 195
Ook dit jaar zijn wij aanwezig op Broodway met een bijzonder leuke stand! Kom zeker eens langs in ons café de glazen boterham want we hebben veel te tonen en te vertellen!
Registreer hier gratis met de code: ALGI2023
Klik hier voor meer informatie