Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12,5/68010025 000
Water4511 250
Zout1,5375
Suiker102 500
Boter358 750
Eigeel51 250
Livendo Levain de blé dur82 000
Bruggeman+ blokgist1,5375
Bloem 12,5/68010025 000
Water256 250
Zout1250
Suiker5012 500
Boter358 750
Eigeel7518 750
Bruggeman+ blokgist2500
Croustilis Luxe51 250
Rozijnen8320 750
Sinaasschil geconfijt358 750

Werkwijze

Mengenbehalve boter, 4min in 1e versnelling
Knedenboter inwerken, 5min in 2e versnelling
Kneden5min in 2e versnelling
Bulkrijs16h bij 24°C
Mengenalles behalve boter en suiker, 4min in eerste versnelling
Knedenboter en suiker, inwerken 8min in 2e versnelling
MengenVulling
Bulrijs60min
Verdelen500g
Bolrijs10minuten
OpmakenOpbollen en in papieren bakvorm plaatsen
Narijs3h45 bij 30°C/80% R.H.
DecorerenDoreren, decoratie met parelsuiker, insnijden
Bakken35min bij 160°C in rotoroven, zonder stoom
AfkoelenOndersteboven hangend bv met satéstokjes

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie