Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12,5/68010025 000
Water4511 250
Zout1,5375
Suiker102 500
Boter358 750
Eigeel51 250
Livendo Levain de blé dur82 000
Bruggeman+ blokgist1,5375
Bloem 12,5/68010025 000
Water256 250
Zout1250
Suiker5012 500
Boter358 750
Eigeel7518 750
Bruggeman+ blokgist2500
Croustilis Luxe51 250
Rozijnen8320 750
Sinaasschil geconfijt358 750

Werkwijze

Mengenbehalve boter, 4min in 1e versnelling
Knedenboter inwerken, 5min in 2e versnelling
Kneden5min in 2e versnelling
Bulkrijs16h bij 24°C
Mengenalles behalve boter en suiker, 4min in eerste versnelling
Knedenboter en suiker, inwerken 8min in 2e versnelling
MengenVulling
Bulrijs60min
Verdelen500g
Bolrijs10minuten
OpmakenOpbollen en in papieren bakvorm plaatsen
Narijs3h45 bij 30°C/80% R.H.
DecorerenDoreren, decoratie met parelsuiker, insnijden
Bakken35min bij 160°C in rotoroven, zonder stoom
AfkoelenOndersteboven hangend bv met satéstokjes

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

🆕 De Algist Bruggeman & me app!

📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!

Of je nu…
productinformatie wil opzoeken,
nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
contact wil opnemen met een medewerker,
je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,

Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!

Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!

Download hem nu