Panettone
Inspiratie voor de kerstperiode
Inspiratie voor de kerstperiode
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 12,5/680 | 100 | 25 000 |
Water | 45 | 11 250 |
Zout | 1,5 | 375 |
Suiker | 10 | 2 500 |
Boter | 35 | 8 750 |
Eigeel | 5 | 1 250 |
Livendo Levain de blé dur | 8 | 2 000 |
Bruggeman+ blokgist | 1,5 | 375 |
Bloem 12,5/680 | 100 | 25 000 |
Water | 25 | 6 250 |
Zout | 1 | 250 |
Suiker | 50 | 12 500 |
Boter | 35 | 8 750 |
Eigeel | 75 | 18 750 |
Bruggeman+ blokgist | 2 | 500 |
Croustilis Luxe | 5 | 1 250 |
Rozijnen | 83 | 20 750 |
Sinaasschil geconfijt | 35 | 8 750 |
Mengen | behalve boter, 4min in 1e versnelling |
Kneden | boter inwerken, 5min in 2e versnelling |
Kneden | 5min in 2e versnelling |
Bulkrijs | 16h bij 24°C |
Mengen | alles behalve boter en suiker, 4min in eerste versnelling |
Kneden | boter en suiker, inwerken 8min in 2e versnelling |
Mengen | Vulling |
Bulrijs | 60min |
Verdelen | 500g |
Bolrijs | 10minuten |
Opmaken | Opbollen en in papieren bakvorm plaatsen |
Narijs | 3h45 bij 30°C/80% R.H. |
Decoreren | Doreren, decoratie met parelsuiker, insnijden |
Bakken | 35min bij 160°C in rotoroven, zonder stoom |
Afkoelen | Ondersteboven hangend bv met satéstokjes |
Waarom Jules?
Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.
Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!
Klik hier voor meer informatie