Grondstof

Grondstof%g
Starbake Baguette Royal202000
Bloem 11,5/680808000
Bruggeman+ (Kastalia)2 (3)200 (300)
Zout*2200
Water585800
Olijfolie2200
---Vulling---
Tomatenpuree
Ui gesneden
Provençaalse kruiden
Gemalen Gruyère kaas
Gerookt spek
Kerstomaten
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Mengen + kneden5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling
Deegtemperatuur24°C
Bulkrijs45min
Afwegen250g
Voorvormen+/- 15cm lang
Rust20min
OpmakenMachinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel
PlatdrukkenPlatmaken van deeg zodat kan belegd worden
DecorerenTomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen
narijs30min bij bakkerijtemperatuur
Bakken17min/250-->210°C/met stoom


Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be