Starbake Baguette Pizza
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Grondstof | % | g |
---|---|---|
Starbake Baguette Royal | 20 | 2000 |
Bloem 11,5/680 | 80 | 8000 |
Bruggeman+ (Kastalia) | 2 (3) | 200 (300) |
Zout* | 2 | 200 |
Water | 58 | 5800 |
Olijfolie | 2 | 200 |
---Vulling--- | ||
Tomatenpuree | ||
Ui gesneden | ||
Provençaalse kruiden | ||
Gemalen Gruyère kaas | ||
Gerookt spek | ||
Kerstomaten | ||
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving |
Mengen + kneden | 5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling |
Deegtemperatuur | 24°C |
Bulkrijs | 45min |
Afwegen | 250g |
Voorvormen | +/- 15cm lang |
Rust | 20min |
Opmaken | Machinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel |
Platdrukken | Platmaken van deeg zodat kan belegd worden |
Decoreren | Tomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen |
narijs | 30min bij bakkerijtemperatuur |
Bakken | 17min/250-->210°C/met stoom |
Waarom Jules?
Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.
Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!
Klik hier voor meer informatie