Starbake Baguette Pizza
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Grondstof | % | g |
---|---|---|
Starbake Baguette Royal | 20 | 2000 |
Bloem 11,5/680 | 80 | 8000 |
Bruggeman+ (Kastalia) | 2 (3) | 200 (300) |
Zout* | 2 | 200 |
Water | 58 | 5800 |
Olijfolie | 2 | 200 |
---Vulling--- | ||
Tomatenpuree | ||
Ui gesneden | ||
Provençaalse kruiden | ||
Gemalen Gruyère kaas | ||
Gerookt spek | ||
Kerstomaten | ||
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving |
Mengen + kneden | 5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling |
Deegtemperatuur | 24°C |
Bulkrijs | 45min |
Afwegen | 250g |
Voorvormen | +/- 15cm lang |
Rust | 20min |
Opmaken | Machinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel |
Platdrukken | Platmaken van deeg zodat kan belegd worden |
Decoreren | Tomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen |
narijs | 30min bij bakkerijtemperatuur |
Bakken | 17min/250-->210°C/met stoom |
NIEUW!
Star’Bake Meergranen Volkoren
Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.
Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:
Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?
Vraag nu een demo aan met een proefbakker