Grondstof

Grondstof%g
Starbake Baguette Royal202000
Bloem 11,5/680808000
Bruggeman+ (Kastalia)2 (3)200 (300)
Zout*2200
Water585800
Olijfolie2200
---Vulling---
Tomatenpuree
Ui gesneden
Provençaalse kruiden
Gemalen Gruyère kaas
Gerookt spek
Kerstomaten
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Mengen + kneden5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling
Deegtemperatuur24°C
Bulkrijs45min
Afwegen250g
Voorvormen+/- 15cm lang
Rust20min
OpmakenMachinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel
PlatdrukkenPlatmaken van deeg zodat kan belegd worden
DecorerenTomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen
narijs30min bij bakkerijtemperatuur
Bakken17min/250-->210°C/met stoom


    Algist Bruggeman NV

    Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
    1

    Waarom Jules?

    Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
    gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

    Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

    Klik hier voor meer informatie