Grondstof

Grondstof%g
Starbake Baguette Royal202000
Bloem 11,5/680808000
Bruggeman+ (Kastalia)2 (3)200 (300)
Zout*2200
Water585800
Olijfolie2200
---Vulling---
Tomatenpuree
Ui gesneden
Provençaalse kruiden
Gemalen Gruyère kaas
Gerookt spek
Kerstomaten
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Mengen + kneden5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling
Deegtemperatuur24°C
Bulkrijs45min
Afwegen250g
Voorvormen+/- 15cm lang
Rust20min
OpmakenMachinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel
PlatdrukkenPlatmaken van deeg zodat kan belegd worden
DecorerenTomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen
narijs30min bij bakkerijtemperatuur
Bakken17min/250-->210°C/met stoom




    Algist Bruggeman NV

    Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

    NIEUW!

    Star’Bake Meergranen Volkoren

    Vol smaak, vol ambacht
    Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.

    Eenvoudig en gewoon lekker
    Jouw voordelen:

    • Geschikt voor 100% volkorenbrood
    • Inzetbaar voor diverse meergranen
      broodsoorten
    • Geeft een mooi volume
    • Uitermate geschikt voor 2 fasen
    • Bewaar je eigen signatuur
    • Eenvoudige receptuur

    Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?

    Vraag nu een demo aan met een proefbakker