Grondstof

Grondstof%g
Starbake Baguette Royal202000
Bloem 11,5/680808000
Bruggeman+ (Kastalia)2 (3)200 (300)
Zout*2200
Water585800
Olijfolie2200
---Vulling---
Tomatenpuree
Ui gesneden
Provençaalse kruiden
Gemalen Gruyère kaas
Gerookt spek
Kerstomaten
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving

Werkwijze

Mengen + kneden5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling
Deegtemperatuur24°C
Bulkrijs45min
Afwegen250g
Voorvormen+/- 15cm lang
Rust20min
OpmakenMachinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel
PlatdrukkenPlatmaken van deeg zodat kan belegd worden
DecorerenTomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen
narijs30min bij bakkerijtemperatuur
Bakken17min/250-->210°C/met stoom




    Algist Bruggeman NV

    Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

    NIEUW!

    🆕 De Algist Bruggeman & me app!

    📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!

    Of je nu…
    productinformatie wil opzoeken,
    nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
    contact wil opnemen met een medewerker,
    je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
    onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,

    Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!

    Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!

    Download hem nu