Grondstoffen

Grondstof%g
Bloem 12,5/68010010 000
Bruggeman+ (Kastalia)10 (15)1000 (1500)
Zout*2200
Suiker5500
Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood151500
Boter202000
Eieren151500
Water353500
Sinaasappelblokjes geconfijt353500
Parelsuiker151500
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving25 200

Werkwijze

Zetselrijs15min
Mengen + knedenOverige grondstoffen doormengen en deeg afkneden
Deegtemperatuur23°C
MengenVulling van sinaasappel en suiker doormengen
Bulkrijs20min
Afwegen1350g + 450g
Bolrijs10min
Verdelen/opbollen30stuks
Narijs35-40min in rijskast
OpmakenHalverwege de rijs aan vier zijden inknippen en kleine bolletjes drukken
DorrerenVoor het bakken
BakkenRotatieoven 230°C ca 7-8min
MengenZetsel maken van helft bloem, gist, suiker, eieren, water

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

Star’Bake Meergranen Volkoren

Vol smaak, vol ambacht
Star’bake Meergranen Volkoren is een premix voor al uw meergranen en volkoren broodsoorten, groot en klein. Dit zowel voor rechtstreekse als tweefasen verwerking en voor remrijs of diepvriestoepassingen.

Eenvoudig en gewoon lekker
Jouw voordelen:

  • Geschikt voor 100% volkorenbrood
  • Inzetbaar voor diverse meergranen
    broodsoorten
  • Geeft een mooi volume
  • Uitermate geschikt voor 2 fasen
  • Bewaar je eigen signatuur
  • Eenvoudige receptuur

Ben je ook zo enthousiast om hem te gaan testen?

Vraag nu een demo aan met een proefbakker