Oranjebrioche
Recept voor koningsdag
Recept voor koningsdag
Grondstof | % | g |
---|---|---|
Bloem 12,5/680 | 100 | 10 000 |
Bruggeman+ (Kastalia) | 10 (15) | 1000 (1500) |
Zout* | 2 | 200 |
Suiker | 5 | 500 |
Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood | 15 | 1500 |
Boter | 20 | 2000 |
Eieren | 15 | 1500 |
Water | 35 | 3500 |
Sinaasappelblokjes geconfijt | 35 | 3500 |
Parelsuiker | 15 | 1500 |
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving | 25 200 |
Zetselrijs | 15min |
Mengen + kneden | Overige grondstoffen doormengen en deeg afkneden |
Deegtemperatuur | 23°C |
Mengen | Vulling van sinaasappel en suiker doormengen |
Bulkrijs | 20min |
Afwegen | 1350g + 450g |
Bolrijs | 10min |
Verdelen/opbollen | 30stuks |
Narijs | 35-40min in rijskast |
Opmaken | Halverwege de rijs aan vier zijden inknippen en kleine bolletjes drukken |
Dorreren | Voor het bakken |
Bakken | Rotatieoven 230°C ca 7-8min |
Mengen | Zetsel maken van helft bloem, gist, suiker, eieren, water |
Waarom Jules?
Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.
Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!
Klik hier voor meer informatie