Grondstoffen

Grondstof%g
Bloem 12,5/68010010 000
Bruggeman+ (Kastalia)10 (15)1000 (1500)
Zout*2200
Suiker5500
Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood151500
Boter202000
Eieren151500
Water353500
Sinaasappelblokjes geconfijt353500
Parelsuiker151500
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving25 200

Werkwijze

Zetselrijs15min
Mengen + knedenOverige grondstoffen doormengen en deeg afkneden
Deegtemperatuur23°C
MengenVulling van sinaasappel en suiker doormengen
Bulkrijs20min
Afwegen1350g + 450g
Bolrijs10min
Verdelen/opbollen30stuks
Narijs35-40min in rijskast
OpmakenHalverwege de rijs aan vier zijden inknippen en kleine bolletjes drukken
DorrerenVoor het bakken
BakkenRotatieoven 230°C ca 7-8min
MengenZetsel maken van helft bloem, gist, suiker, eieren, water

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie