Grondstoffen

Grondstof%g
Bloem 12,5/6801001000
Bruggeman+ (Kastalia)10 (15)1000 (1500)
Zout*2200
Suiker5500
Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood151500
Boter202000
Eieren151500
Water353500
Sinaasappelblokjes geconfijt353500
Parelsuiker151500
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving25 200

Werkwijze

MengenZetsel maken van helft bloem, gist, suiker, eieren en water
Zetselrijs15min
Mengen++knedenOverige grondstoffen doormengen en deeg afkneden
Deegtemperatuur23°C
MengenVulling van sinaasappel en suiker doormengen
Bulkrijs20min
Afwegen450g
Bolrijs10min
Verdelen/opbollen30 stuks
Narijs35-40min in de rijskast
OpmakenHalverwege de rijs in vier steken
DorrerenVoor het bakken
DecorerenMet suikerparels
BakkenRotatieoven 210°C ca 25-30min

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

 

De Brûche, een bûche in een nieuw bakkersjasje!

 

Heerlijk alternatief voor tijdens de kerstdagen. De gekende bûche met een nieuwe twist: deze Brûche maak je met brood en amandelspijs, echt genieten!

De noten complementeren het zurige van de cranberries, het bittere van de chocolade en de zoetigheid van de amandelspijs.

Download hem snel hieronder!

Voordelen:
– Hoeft niet in de frigo
– Blijft zeker 3-4 dagen goed

Klik hier voor meer informatie