Kerstboom in zacht luxe deeg
Ideaal voor de kerstdagen!
Ideaal voor de kerstdagen!
Grondstoffen | % | Kg |
---|---|---|
Tarwebloem 11,5/680 | 100 | 10 000 |
Croustilis luxe | 15 | 1 500 |
Bruggeman + (Kastalia) | 6 (9) | 600 (900) |
Zout | 2 | 200 |
Boter | 5 | 500 |
Suiker | 5 | 500 |
Eigeel | 5 | 500 |
Water* | 52 | 5200 |
Totaal | 18 400 | |
*het opgegeven waterpercentage is afhankelijk van de gebruikte bloem |
Mengen/kneden* | 3min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling |
Deeg T° | 26°C |
Bulkrijs | 15min |
Verdelen en opbollen | 1200kg, 15 stuks |
Bolrust | 10-15min |
Verdelen en opbollen | Verdelen met machine 30stuks per plaat |
Nodig 4 stuks 30 gram samenvoegen (samen 120 gram) lichtjes bollen en langmaken | |
Nodig 3 stuks 30 gram (samen 90 gram) samenvoegen lichtjes bollen | |
Nodig 2 stuks 30 gram (60g gram) samenvoegen lichtjes bollen | |
Nodig 1 stuks 30 gram langmaken | |
Nodig 1 stuks +/- 20 gram langmaken | |
Maak alle 5 stukjes deeg lang en bouw op kerstboom op | |
Narijs** | 60 Minuten bij kast 30°C/ 80% relatieve vochtigheid |
Instrijken | Gebruik eistrijksel en spuit in |
Decoreer met suiker | Strooi parelsuiker (kleine korrel) |
Afbak + afbaktijd | 245°C, 9-12min |
*steeds afhankelijk van de gebruikte kneder | |
**het opgegeven rijsproces is een indicatie en steeds te verifiëren naar eigen accomodatie |
Waarom Jules?
Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.
Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!
Klik hier voor meer informatie