Klaaskoeken/klaaspaarden
Een typische trekker om deze periode van het jaar aan te bieden. Ze zijn gemaakt van een heel rijk sandwichdeeg, uitgerold en via een uitsteker op het juist model gebracht om nadien te laten rijzen en af te bakken.
Een typische trekker om deze periode van het jaar aan te bieden. Ze zijn gemaakt van een heel rijk sandwichdeeg, uitgerold en via een uitsteker op het juist model gebracht om nadien te laten rijzen en af te bakken.
Download hier het recept voor klaaskoeken voor Nederland ->
Sinterklaas koeken met Croustilis Meesterlijk zacht kleinbrood
Waarom Jules?
Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.
Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!
Klik hier voor meer informatie