Login
NL
FR
Instant Yeast website
PRODUCTEN
Broodverbeteraars
Desems
Mixen & Premixen
Gist
Opslag & dosering
Ik zoek …
BAKING CENTER
RECEPTEN
INSPIRATIE
MVO/CSR
JOBS
Ik ben particuliere thuisbakker
Broodverbeteraars
Pulso Pantastic
Pulso Bruin
Pulso Wit
Croustilis Fresh
Croustilis Luxe
Croustilis Plus
Croustilis Volkoren Integral
Croustilis Rouge
Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood
Pulso Pain’ Minute Fresh Concept
Pulso Pain Minute Frozen Concept
Pulso Biorganic Sweet Dough
Pulso Biorganic Bread
Pulso Rouge
Pulso Xtendlife
Pulso Wrap Flex
Pulso Viennoiserie
Pulso Tradition
Pulso Flat Bread
Gustal
Bakers Bonus RS190
Desems
My Sourdough
Livendo AS75L
Livendo Levalys
Livendo Crème de Levain
Levain de Blé Dur
Livendo Droge desems
Mixen & Premixen
Starbake Meergranen Volkoren
Starbake Multi Finesse
Gist
Kastalia XL
Bruggeman+
Kastalia
Bruggeman FT
Traditionele Gist
Tailor made
L’Hirondelle Biorganic
Bruggeman Instant
Bruggeman Instant SD
Yeast In
Opslag & dosering
Kastalia dispenser
Opslagtanks
Wisselcontainer
Rolcontainer
Telemetrie
Halloween decoratie pompoenbrood
Grondstof
Grondstof
%
g
Bloem 11/680
100
10 000
Pompoenpurree ontdooid
20
2 000
Bruggeman+ (Kastalia)
1,3 (1,95)
130 (195)
Livendo Crème De Levain
5
500
Zout*
1,7
170
Croustilis Fresh
1
100
Water
45
4 500
* Zoutgehalte aanpassen aan lokale wetgeving
Werkwijze
Deegtemperatuur
27°C
Mengen + kneden
7min + 4min
Afwegen
500g
Bolrijs
40min
Opmaken
bollen opbollen
Narijs
leg in manden max 60min
Schikken
knoop touwtjes
Bakken
kalme oven 20% lager temperatuur
Post navigation
Starbake Baguette Pizza
Kerstboom in zacht luxe deeg
Scoren met deze recepten
Valentijn
Parmezaan/pesto breekbrood
Met vader(dag) zit het wel snor!
BBQ batard tomaat-olijf
Oliebollen (met cranberries en rozijnen)
Oliebol peer-chocolade
Oliebollen voor koningsdag!
Halloween decoratie pompoenbrood
BBQ Flute
Zomerse recepten 2020
De winter komt er aan!
Desemspeculaas
Oranjebrioche
Muesli bun – Back to school
Heerlijk zoete moederdag brioche
Kastanjer
Valentijn recepten
Paasbun
BBQ Turkse kruidenbagel
4 kazen vulkaantje
Sinaasappelbrioche
Coco Rocher
Sixpack brood
Pesto Summer Swirl voor de zomer!
Desemrecepten 2022
Desembrood met Crème De Levain
Frambozen muffin met gist
10% korting op levende desems in oktober en november + recepten!
Recept moederdag 2022 – Luikse wafel passievruchten/framboos
Voorgebakken wit brood met Pain Minute Fresh
Internationale dierendag recept
Bakkersquiche voor de herfst!
Koningsdag
Zomerse recepten 2021
Moederdag
Kerstboom in zacht luxe deeg
Boerenkooltaart met rookworst
Brûche
Baguettresse
Focacciatella
Appel – worstenbrood
Speculaasbun
Sinterklaas kapoentje
Het Julesbrood
Starbake Baguette Pizza
Moederdag roosje
Brûche Coco
Panettone
Vaderdag bierbrood
Recept Halloween 2022
Algist Bruggeman NV
Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737
+32 (0)9 257 08 08
info@algistbrug.be
Algist Bruggeman NV maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door hieronder akkoord te gaan of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ja ik ga akkoord
Klik hier om meer te weten over onze Algemene Voorwaarden en Cookie- & Privacybeleid