Pulso Tradition stelt je in staat om je bakproducten een persoonlijk en authentiek karakter te geven en geeft een rijkdom aan typische desemaroma’s aan je producten.

Jouw voordelen

  • specifiek voor rustieke producten.
  • tolerantie bij brood met trage fermentatie of fermentatie in koeling
  • verschaft een hoge tolerantie bij brood met trage fermentatie of fermentatie in de koeling

Waar kan je dit toepassen?

Pulso Tradition is een broodbereidingsmiddel geschikt voor rustieke broodsoorten en is ideaal voor vloergebakken producten.

Hoe gebruik je Pulso Tradition?

Pulso Tradition wordt gedoseerd aan 1% van het totale meelgewicht.

Ingrediënten

Meelverbeteraar: ascorbinezuur; enzymen: alfa-amylase, amyloglucosidase, glucose-oxidase, xylanase.

Hoe bewaar je Pulso Tradition?

Pulso Tradition behoudt al zijn eigenschappen bij bewaring op een droge en koele plaats (maximale temperatuur 25°C).

Jouw ideale verpakking

  • Kraftzak van 5kg netto met binnenzak uit vochtbestendig polyethyleen.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be