Jouw voordelen

  • vlotte deegverwerking
  • hoge tolerantie
  • goede wateropname

Waar kan je dit toepassen?

Pulso Flat Bread is een broodbereidingsmiddel voor platte broodsoorten met een zachte korst.

Hoe gebruik je Pulso Flat Bread?

Pulso Flat Bread wordt gedoseerd aan 1% van het totale meelgewicht.

Ingrediënten

Tarwebloem; enzymen: alfa-amylase, amyloglucosidase, glucose-oxidase, xylanase. Bevat: gluten

Hoe bewaar je Pulso Flat Bread?

Pulso Flat Bread behoudt al zijn eigenschappen bij bewaring op een droge en koele plaats (maximale temperatuur 25°C).

Jouw ideale verpakking

  • Kraftzak van 20 kg netto met binnenzak uit vochtbestendig polyethyleen.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be