BAKERS BONUS RS190
Gedesactiveerde gist en dè oplossing voor het probleem van zwakkere bloem
Jouw voordelen
Baker’s Bonus is dè oplossing voor het probleem van zwakkere bloem en geeft zekerheid van een uitrekbaar deeg.
clean label
snellere deegontwikkeling
regelt de stugheid van het deeg
vermindert krimp- of scheuringsverschijnselen
verbetert het visuele aspect van brood, gerezen bladerdeeg, brioches, pizza’s, wafels en koekjes,…
Waar kan je dit toepassen ?
Bakers Bonus RS190 is geschikt voor:
aan bestaande recepturen toe te voegen
mixen of premixen aan te maken
in de formule van verbeteraars toe te voegen
in de industriële én ambachtelijke broodbakkerij te gebruiken
Hoe gebruik je Bakers Bonus RS190 ?
Bakers Bonus RS190 wordt gedoseerd aan 0,1 – 0,3% van het totale meelgewicht.
Hoe bewaar je Bakers Bonus RS190 ?
Bakers Bonus RS190 behoudt al zijn eigenschappen bij bewaring op een droge en koele plaats (maximale temperatuur 25°C).
Jouw ideale verpakking
Kraftzak van 20 kg netto met binnenzak uit vochtbestendig polyethyleen.
Algist Bruggeman NV maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door hieronder akkoord te gaan of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ja ik ga akkoord Klik hier om meer te weten over onze Algemene Voorwaarden en Cookie- & Privacybeleid