Receptuur

Blokgist%g
Bloem 12,5/68010025 000
Water4511 250
Zout1,5375
Suiker102 500
Boter358 750
Eigeel51 250
Livendo Levain de blé dur82 000
Bruggeman+ blokgist1,5375
Bloem 12,5/68010025 000
Water256 250
Zout1250
Suiker5012 500
Boter358 750
Eigeel7518 750
Bruggeman+ blokgist2500
Croustilis Luxe51 250
Rozijnen8320 750
Sinaasschil geconfijt358 750

Werkwijze

Mengenbehalve boter, 4min in 1e versnelling
Knedenboter inwerken, 5min in 2e versnelling
Kneden5min in 2e versnelling
Bulkrijs16h bij 24°C
Mengenalles behalve boter en suiker, 4min in eerste versnelling
Knedenboter en suiker, inwerken 8min in 2e versnelling
MengenVulling
Bulrijs60min
Verdelen500g
Bolrijs10minuten
OpmakenOpbollen en in papieren bakvorm plaatsen
Narijs3h45 bij 30°C/80% R.H.
DecorerenDoreren, decoratie met parelsuiker, insnijden
Bakken35min bij 160°C in rotoroven, zonder stoom
AfkoelenOndersteboven hangend bv met satéstokjes

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be