Is brood te oud geworden om nog als belegde boterham te eten, hoef je het...
Hoewel je oud worden van brood niet helemaal kan voorkomen, kan je er wel voor...
Gist kan op twee manieren “leven”: mét (aërobe gisting) of zonder (anaërobe gisting) zuurstof....
Qua dosering komt 100 gram droge gist overeen met 300 gram verse gist. Ofwel...
Verse gist bevat ongeveer 30% droge stof en wordt ofwel geperst tot blokken ofwel...
Verse blokgist is 4 weken houdbaar bij bewaring in de koelkast aan 4 à...
De E491 (sorbitan monostearaat) die Algist Bruggeman gebruikt als emulgator in de instant gist is...
Onze Bruggeman producten zijn te koop in de meeste supermarkten. ...
In principe kun je geen gist invriezen tenzij je heel snel bij een zeer...
Gist is een levend ééncellig micro-organisme, heeft een grootte van ongeveer één honderdste van...
Onze droge gist wordt zorgvuldig vacuüm verpakt in aluminium zakjes. Contact met lucht, water...
Melasse is een basisgrondstof voor de productie van bakkersgist. Het is een restproduct dat...
Nee, onze gist bevat geen gluten. Gist bevat van nature geen gluten. Tip: controleer...