Is brood te oud geworden om nog als belegde boterham te eten, hoef je het niet meteen weg te gooien. Je kan er nog allerlei lekkere gerechtjes mee maken. Een paar suggesties:

– Wentelteefjes: meng een losgeklopt ei, melk, suiker en kaneel door elkaar. Doop een boterham er aan beide kanten in en bak deze bruin in een pan met margarine.

– Je kan de boterhammen zonder korst gebruiken als bodem voor een pizza of quiche.

– Croutons voor in de soep of salade: rooster de boterhammen in de oven of in een broodrooster. Snijd ze in vierkante blokjes en meng ze eventueel met geperste knoflook of peterselie.

– Rooster een belegde boterham met bijvoorbeeld ham, kaas, chorizo, ananas, geitenkaas of wat je ook maar lekker vindt en rooster deze in de oven. Een smakelijke tosti komt uit de oven.

– Bruschetta: rooster een boterham en smeer deze in met knoflook. Daarna kan je de bruschetta beleggen met gesneden tomaat, mozzarella, basilicum of andere ingrediënten.

– Paneermeel: rooster de boterhammen in de oven totdat ze hard zijn en maal ze daarna in de keukenmachine of met een deegroller fijn.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be

NIEUW!

🆕 De Algist Bruggeman & me app!

📲 Alles wat je nodig hebt perfect binnen handbereik!

Of je nu…
productinformatie wil opzoeken,
nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken
contact wil opnemen met een medewerker,
je graag laat inspireren door leuke recepten 🥐🥯🍞🥖,
onze collega’s aan het werk wil zien in talrijke video’s 📹,

Het zit klaar voor jou in de app van Algist Bruggeman!

Het zit klaar voor jou in de app van Bruggeman!

Download hem nu