Is brood te oud geworden om nog als belegde boterham te eten, hoef je het niet meteen weg te gooien. Je kan er nog allerlei lekkere gerechtjes mee maken. Een paar suggesties:

– Wentelteefjes: meng een losgeklopt ei, melk, suiker en kaneel door elkaar. Doop een boterham er aan beide kanten in en bak deze bruin in een pan met margarine.

– Je kan de boterhammen zonder korst gebruiken als bodem voor een pizza of quiche.

– Croutons voor in de soep of salade: rooster de boterhammen in de oven of in een broodrooster. Snijd ze in vierkante blokjes en meng ze eventueel met geperste knoflook of peterselie.

– Rooster een belegde boterham met bijvoorbeeld ham, kaas, chorizo, ananas, geitenkaas of wat je ook maar lekker vindt en rooster deze in de oven. Een smakelijke tosti komt uit de oven.

– Bruschetta: rooster een boterham en smeer deze in met knoflook. Daarna kan je de bruschetta beleggen met gesneden tomaat, mozzarella, basilicum of andere ingrediënten.

– Paneermeel: rooster de boterhammen in de oven totdat ze hard zijn en maal ze daarna in de keukenmachine of met een deegroller fijn.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie