• Mixen & Premixen
  • Starbake Meergranen Volkoren
  • Starbake Multi Finesse
  • Gist
  • Kastalia XL
  • Bruggeman+
  • Kastalia
  • Bruggeman FT
  • Traditionele Gist
  • Tailor made
  • L’Hirondelle Biorganic
  • Bruggeman Instant
  • Bruggeman Instant SD
  • Yeast In
  • Opslag & dosering
  • Kastalia dispenser
  • Opslagtanks
  • Wisselcontainer
  • Rolcontainer
  • Telemetrie
  • In principe kan je geen gist invriezen tenzij je heel snel bij een zeer lage temperatuur werkt. Om dit te doen, wordt vloeibare stikstof (-190 ° C) gebruikt om de gist in leven te houden.
    Als de gist te langzaam wordt ingevroren, vormen zich ijskristallen in en rond de gist, waardoor de celwand wordt beschadigd.
    Tijdens het ontdooien verliest de gist dan stoffen die essentieel zijn voor zijn eigenschappen.

    Algist Bruggeman NV

    Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be