Voorgebakken wit brood
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
| Blokgist | % | g |
|---|---|---|
| Bloem 11,5/680 | 100 | 25000 |
| Water | 58 | 14500 |
| Bruggeman+ Blokgist | 2,5 | 625 |
| Zout | 1,7 | 425 |
| Pulso Pain Minute Fresh Concept | 4 | 1000 |
| Livendo F60 | 2 | 500 |
| Totaal | 16 820 |
| Deegtemperatuur | 26-27°C |
| Mengen | 5 min traag, + 6 min snel |
| Afwegen | 450g |
| Bolrijs | 25 min bij 29 °C |
| Opmaken | Opbollen/langmaken |
| Narijs | 60 min bij 33 °C 80% R.H. |
| Bakken | 28 min bij 215°C met stoom |
| Afkoelen | Tot 30°C |
| Bewaren | In de koeling |
| Bakken | 5 min op 200°C zonder stoom sleutel open |