Starbake Baguette Pizza
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
| Grondstof | % | g |
|---|---|---|
| Starbake Baguette Royal | 20 | 2000 |
| Bloem 11,5/680 | 80 | 8000 |
| Bruggeman+ (Kastalia) | 2 (3) | 200 (300) |
| Zout* | 2 | 200 |
| Water | 58 | 5800 |
| Olijfolie | 2 | 200 |
| ---Vulling--- | ||
| Tomatenpuree | ||
| Ui gesneden | ||
| Provençaalse kruiden | ||
| Gemalen Gruyère kaas | ||
| Gerookt spek | ||
| Kerstomaten | ||
| * Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving |
| Mengen + kneden | 5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling |
| Deegtemperatuur | 24°C |
| Bulkrijs | 45min |
| Afwegen | 250g |
| Voorvormen | +/- 15cm lang |
| Rust | 20min |
| Opmaken | Machinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel |
| Platdrukken | Platmaken van deeg zodat kan belegd worden |
| Decoreren | Tomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen |
| narijs | 30min bij bakkerijtemperatuur |
| Bakken | 17min/250-->210°C/met stoom |