Starbake Baguette Pizza
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Download onderaan onze bundel met inspirerende zomerrecepten!
Grondstof | % | g |
---|---|---|
Starbake Baguette Royal | 20 | 2000 |
Bloem 11,5/680 | 80 | 8000 |
Bruggeman+ (Kastalia) | 2 (3) | 200 (300) |
Zout* | 2 | 200 |
Water | 58 | 5800 |
Olijfolie | 2 | 200 |
---Vulling--- | ||
Tomatenpuree | ||
Ui gesneden | ||
Provençaalse kruiden | ||
Gemalen Gruyère kaas | ||
Gerookt spek | ||
Kerstomaten | ||
* Zoutgehalte aan te passen aan lokale wetgeving |
Mengen + kneden | 5min in eerste versnelling + 6min in tweede versnelling |
Deegtemperatuur | 24°C |
Bulkrijs | 45min |
Afwegen | 250g |
Voorvormen | +/- 15cm lang |
Rust | 20min |
Opmaken | Machinaal, walsen open, evt laatste bewerking manueel |
Platdrukken | Platmaken van deeg zodat kan belegd worden |
Decoreren | Tomatenpuree, ui, kruiden en kaas op stokbrood brengen |
narijs | 30min bij bakkerijtemperatuur |
Bakken | 17min/250-->210°C/met stoom |