Voorgebakken wit brood
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Een klassieker altijd beschikbaar maken dankzij Pain Minute Fresh
Blokgist | % | g |
---|---|---|
Bloem 11,5/680 | 100 | 25000 |
Water | 58 | 14500 |
Bruggeman+ Blokgist | 2,5 | 625 |
Zout | 1,7 | 425 |
Pulso Pain Minute Fresh Concept | 4 | 1000 |
Livendo F60 | 2 | 500 |
Totaal | 16 820 |
Deegtemperatuur | 26-27°C |
Mengen | 5 min traag, + 6 min snel |
Afwegen | 450g |
Bolrijs | 25 min bij 29 °C |
Opmaken | Opbollen/langmaken |
Narijs | 60 min bij 33 °C 80% R.H. |
Bakken | 28 min bij 215°C met stoom |
Afkoelen | Tot 30°C |
Bewaren | In de koeling |
Bakken | 5 min op 200°C zonder stoom sleutel open |