My Sourdough is een innovatieve desem – starter die bakkers in staat stelt een eigen unieke desemhandtekening te creëren op een toegankelijke en betrouwbare manier.

Livendo My Sourdough is een innovatieve ‘start-to-sourdough’ oplossing. Met deze innovatie waaraan Baking Advisor Tom Van Cauter heeft meegewerkt, hoeft u niet langer te worstelen met alle uitdagingen die een desem starten met zich meebrengt.

Waar het traditioneel fermenteren van desem een complexe uitdaging vormt met onvoorspelbare resultaten, biedt My Sourdough een zorgvuldig ontwikkelde basis die succes garandeert. Deze basis kunt u vervolgens naar eigen smaak verfijnen door te experimenteren met verschillende bloemsoorten, rijstijden en andere factoren – zo creëert u met zekerheid een desem die volledig uw eigen karakter draagt.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Open de verpakking van je My Sourdough.
  2. Meng de inhoud met 2000g bloem naar keuze.
  3. Voeg water van 35°C toe en meng tot een homogene massa. Voor een vaste desem is ongeveer 1400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort. Voor een vloeibare desem is ongeveer 2000-2400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort.
  4. Laat de desem 18-20 uur rusten bij een temperatuur van 28-35°C.
  5. Bewaar de desem daarna bij ongeveer 4°C.

Je My Sourdough is nu klaar voor gebruik:

  • Gegarandeerd succes met stabiele actieve desemcultuur
  • Creatieve vrijheid
  • Tijdbesparend en efficiënt
  • Easy to use
  • Clean label

Vul uw gegevens hieronder in als u een staal wil aanvragen:

    Deze staalaanvraag is uitsluitend beschikbaar voor professionele bakkers. Algist Bruggeman behoudt zich het recht voor om geen stalen te versturen naar particulieren.

    BESTEL via uw grossier
    Artikelnummer 100018487
    8 kg (20 x 400g)

    Algist Bruggeman NV

    Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be