Niets is belangrijker voor ons dan de gezondheid en veiligheid van iedereen. We delen uw zorgen over de verspreiding van Covid-19 over. Onze wereldwijde aanwezigheid ons in staat om zo dicht mogelijk bij de evolutie van de situatie te zijn, om lokaal de meest geschikte maatregelen te nemen om onze collega’s, klanten, partners, leveranciers en daarbuiten, onze families en vrienden te beschermen, en zo deze pandemie te beteugelen.

Beste klanten, partners en vrienden,

Onze missie – samenwerken om de planeet beter te voeden en te beschermen – krijgt in deze moeilijke tijden haar volledige dimensie. We passen daarom ongekende maatregelen toe om onze activiteiten te behouden die zo essentieel zijn voor onze dagelijkse voeding. Door de passie en inzet van onze teams zorgen wij voor productie en continuïteit van de leveringen. Ondanks de vele uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, garanderen we onze hoogste kwaliteitsnormen.

Vandaag zijn al onze productielocaties operationeel en onze teams blijven zich inspannen om aan de wensen te voldoen in de komende dagen en weken.

Aarzel niet bij vragen of opmerkingen om contact op te nemen met ons.

 

Algist Bruggeman N.V

Lesaffre Group.

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37 • 9000 GENT • Havennr. 7980A • BE0434963737 +32 (0)9 257 08 08 info@algistbrug.be
1

Waarom Jules?

Wist je dat je met dit heerlijke Julesbrood inspeelt op de hedendaagse trends. De perceptie van desembrood is
gezond en smaakvol. En dit is ook waar een Julesbrood voor staat. Door het gebruik van deze bamboebakjes kies je ook voor een vereenvoudiging van je productieproces. Je verkoopt namelijk ook het Julesbrood in deze typerende verpakking. Net door het gebruik van deze bamboering in je etalage zorg je voor een ambachtelijke uitstraling die wat extra diversiteit creërt in de winkel.

Jules, dat is kiezen voor een DEEGlijk brood!

Klik hier voor meer informatie